YumiLashes | studier.se
Sök ny kurs

YumiLashes

Aesthetics the Secret Academy AB

Sammanfattning

Utbildningsform: Kurser

Ämnesområde: Skönhet

Utbildningstyp: Kurser

Ort: Stockholm, Malmö, Göteborg

Längd: 2 dagar

Start: Löpande

Takt: Heldag

Pris: 5200 SEK

Betyg: 0/5 Baserat på 0 recensioner

Lämna ett omdöme!

YumiLashes

Vi på Aesthetics the Secret Academy erbjuder 2 dagar långa utbildningar inom Lash Lift som sker gruppvis men du har även möjlighet att utbilda dig privat på en intensiv VIP 1-dag utbildning.

YumiLashes är en revolutionerande, professionell fransbehandling speciellt framtagen för dem som är känsliga mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc.

Om YumiLashes 

De milda ingredienserna, nourishinpackningen (vars hemliga formeln konkurrenter vill knäcka), den unika tekniken och keratinmascaran skiljer YumiLashes från andra lashlift/permanent fransböjning. YumiLashes hjälper till att fransarna håller längre och blir starkare på lång sikt.

Nourishinpackningen (som inte får tvättas bort på minst 24 timmar) är en djupt återfuktande och reparerande fransinpackning som hjälper till att stärka det keratinet som naturligt finns i fransarna. Nourish innehåller Panthenol, en kraftfull ingrediens som verkar anti-inflammatoriskt, skyddande och återfuktande. Nourishen har också funktion till att dra in keratinet från keratinmascaran som avslutas i behandlingen. Ger näring till fransar och hjälper att bevara sin egen fukt, samt ger fransar en sammetslikande barriär.

Vidare, i motsats till annan “lash-lift” och franspermanent så böjer vi inte fransar, vi lyfter fransarna från rötterna. Detta gör att vi minimerar risken att ge överböjda fransar som upplevs krusiga och lockiga. Därför blir fransar lika fina tills de successivt ramlar av. Upprepade Yumilashes behandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Alltså, ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet.

Skillanden mellan Lash Lift och YumiLashes!

YumiLashes is the original Lash Lift! En vanlig föreställning är att Lash Lift är synonymt med YumiLashes. Så är dock inte fallet, även om man kan få liknande resultat direkt efter en behandling. YumiLashes är en väl beprövad produkt från Frankrike som funnits på marknaden i över 11 årPå engelska finns det olika benämningar för Yumilashes – eyelash enhancement, lash lamination, keratin lash lift –  dock inte att misstas för Keratin Lash lift (YumiLashes i USA) med uttrycket Lash Lift i Sverige (permanent fransböjning). Sammansättningen på YumiLashes produkten är vida skild från jämförbara behandlingar. YumiLashes är en långsiktig behandling som bibehåller fransarnas styrka och längd på längre sikt.

Varför YumiLashes fransutbildning?

Vi kan börja med 5 anledningar varför just YumiLashes är bäst:

 1. YumiLashes skapades ursprungligen för alla som är känsliga mot permanent fransböjning, mascara, färg, starka kemikalier dvs ingredienserna är milda och framförallt anpassade för känsliga ögon och hud och dessutom vänder Yumilashes sig även till män.
 2. YumiLashes har en beprövad produkt som existerat i 10 år och erbjuder ett komplett sortiment av produkter som håller hög kvalitet och ger det bästa resultatet!
 3. Yumilashes har en avancerad franslyft teknik som syftar till att lyfta egna fransar (inte böja därför blir fransarna inte överböjda!)
 4. YumiLashes behandlingen är räddningen för dig som skadat dina fransar (t ex med dåliga fransförlängningar)
 5. YumiBrows – med Yumi produkter kan man också laminera ögonbryn, YumiBrows är en behandling för glesa ögonbryn dvs med samma produkt kan man göra olika behandlingar.

Utbildning

Upplägget är följande :

DAG 1
kl 09.00 – registrering och presentation av deltagare
kl 09.15-12 – teorigenomgång (med fikapaus)
kl 12-13 lunch
kl 13-14 teori
kl 14-00 modell 1 för en praktisk genomgång. Läraren börjar med att demonstrera tekniken och sedan får kursdeltagarna praktisera själva under lärarens översyn.
Alla får prova på tekniken.
Avslutar med frågestund vid 17:00-18.00

DAG 2
kl 09.00 samling, produktgenomgång (med fikapaus)
kl 10 – modell 2 – alla får varsin modell, men lärare hjälper till denna gången. YumiLashes för men (om en manlig modell finns ) och/eller YumiBrows
kl 13:00-14:00 – lunch
kl 14:00 modell 3 – (då var kursdeltagare får utöva behandlingen på egen hand, under lärarens översyn). Alltså under kursens gång går man igenom 3 modeller
Kursen avslutas vid kl 17:00-18:00

Kursdatum

 • 13-14 augusti KÖPENHAMN  (FULLBOKAD)
 • 20-21 augusti MALMÖ (FULLBOKAD)
 • 30-31 augusti MALMÖ (FULLBOKAD)
 • 5-6 september PARIS (FULLBOKAD)
 • 19-20 september GÖTEBORG (FULLBOKAD)
 • 23-24 september STOCKHOLM – Feel good Do good – special kombokurs på Yasuragi SPA (FULLBOKAD)
 • 27-28 september PRAG (FULLBOKAD)
 • 1-2 oktober NORRKÖPING (FULLBOKAD)
 • 3 oktober ÖREBRO (FULLBOKAD)
 • 4 oktober ÖREBRO (1 plats kvar)
 • 9-10 oktober GÖTEBORG (1 plats kvar)
 • 18-19 oktober LULEÅ (1 plats kvar)
 • 21-31 oktober SKOLAN håller STÄNGT
 • 7-8 november STOCKHOLM (1 plats kvar)
 • 13-14 november GÖTEBORG
 • 20-21 november GÄVLE (FULLBOKAD)
 • 22-23 november LULEÅ
 • 28-29 november MALMÖ (1 plats kvar)
 • 11-12 december STOCKHOLM

Vip kurser

Lediga datum för privata VIP kurser i Göteborg (på skolan eller egen salong)

8 oktober(bokad), 12 november

Lediga datum för privata VIP kurser i Stockholm (på skolan eller egen salong)

5 november(bokad), 6 november, 10 december

Lediga datum för privata VIP kurser i Malmö (på skolan eller egen salong)

mejla oss för att få tillgängliga datum

Målgrupp

Professionella yrkespersoner inom skönhetsbranschen som vill jobba med äkta fransar. T.ex. Fransstylister.

Pris

5200 sek ex moms.

Alla verktyg och förbrukningsmaterial går att inhandla direkt efter kursen. Inget obligatoriskt stort startpaket behöver köpas då varje produkt kan köpas separat.

För samtliga kursdagar finns kaffe/te, frukt, frukost att tillgå. Dessutom ingår allt material i den handledda delen.
Eventuell specialkost anges vid anmälan. Boende: Boende ingår ej i kursavgiften. Eventuellt boende bokas vid anmälan.

Rek pris för YumiLashes behandling:
Till kund rek.pris 1000 sek (i Gtb och Stkh kostar YumiLashes 1200-1500 sek)
Kostnaden till salonger (med vår unika teknik) är från 33 kr per behandling.

Examination

Efter de två utbildningsdagarna måste man redovisa sitt arbete i form av ett slutprov för att få sitt Yumi Lashes-certifikat. Provet innebär att man utför fransbehandlingen på MINST 6 modeller (i sin egen takt) och tar bilder på alla steg i behandlingen och skickar till sin utbildare för vägledning. Efter att man har blivit godkänd får man sitt certifikat med ett unikt nummer (var och en kommer att finnas i YumiLashes gemensamma system). Man får även tillgång till en Facebook-grupp där andra elever av Aesthetics the Secret Academy kan dela med sig av erfarenheter och tips, samt livstidssupport – man kan alltid vända sig till oss för råd och vägledning efter avslutad utbildning.

För att kunna ställa ut en faktura behöver vi följande info:
förnamn efternamn
födelsedag
firmanamn/salongsnamn
org.nummer
adress till salongen du jobbar på!
leveransadress (för framtida beställningar)
mobilnummer
e-mail
INSTAGRAM/HEMSIDA

Anmälningsavgift/Kursavgift

Från den dagen du fått mejl med bekräftelse samt faktura skall du inom en vecka betala anmälningsavgiften 2000 sek (ingår i kurspriset) för att säkra din plats. Om anmälningsavgiften är bokförd på skolans konto senast förfallodagen är du registrerad som elev. Anmälan är bindande och återbetalas ej om du ångrar dig. Resterande summa skall vara skolan tillhanda senast 2 veckor innan kursstart.

Avbokning/Ombokning

Vid avbokning före kursstart på grund av sjukdom (läkarintyg krävs) återbetalas hela kursavgiften.

Vid avbokning 2 veckor innan kursstart kan man omboka sin kurs till nytt kurstillfälle.

Din kursanmälan är bindande efter att antagningsbesked skickats, men om du får förhinder kan du överlåta din plats till deltagare med liknande kunskaps- och värdegrund som du, efter överenskommelse med oss. Vi måste dock alltid godkänna en ny deltagare för att detta skall vara gällande.

Avbokning/ombokning ska göras skriftligt till info@yumilashes.se

Kontakt och mer information

För frågor, anmälan eller mer information, skicka en intresseanmälan. Du får direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Aesthetics the Secret Academy AB

Välkommen till Aesthetics the Secret Academy AB

Aesthetics the Secret Academy AB är exklusiv distributör av YumiBeauty brands (YumiLashes, YumiFeet, YumiNails, made in France)

i Sverige & Danmark och en skola för unika skönhetskurser i Skandinavien. Konceptet för skolan är att tillhandahålla gedigna och genomtänkta utbildningar med de bästa lärarna från hela världen. Vår filosofi på Aesthetics är kvalité framför kvantitet. Vår utbildning riktar sig endast till dem som arbetar professionellt i en salong.  Vi strävar mot att utbilda kunnig personal som har egen salong eller jobbar på en etablerad salong. 

Det är med stolthet vi erbjuder dig att ta del av Yuta Bruun´s prisbelönta kurs för Yumi Lashes Lash Lift certifiering. Vår huvudutbildare Yuta Bruun tog hem titeln “The person of the Year 2017” och vann första pris i kategorin bästa utbildare inom skönhetsbranschen i Moskva! Dessutom tilldelades Yumi Lashes en välförtjänt utmärkelse för kategorin. Bästa Fransbehandlingen i 2 år i rad i USA, 2017 och 2018

Vi erbjuder 2 dagars utbildningar som sker gruppvis men du har även möjlighet att utbilda dig privat på en intensiv 1-dags VIP-utbildning. YumiLashes kurs är något utöver det vanliga!

 

Fokus ligger på praktisk erfarenhet och de senaste tillämpbara kunskaperna. En professionell utbildning som utförs på skolan samt egen praktisk träning med minst 6 modeller som skall skickas in före certifiering. Den bästa och mest avancerade kursen för tekniken som marknaden kan erbjuda: efter två dagars intensivkurs behärskar du 4 olika tekniker och behandlingar som kan hjälpa dig att fylla ut luckorna i ditt schema och boosta inkomster!

1.Yumi Lashes + Yumi för underfransar

2.Yumi Brows, en teknik för att forma ögonbryn, gynna dess tillväxt och ta kontroll över hårstrån som växer åt olika håll

3.Yumi Lashes franslyft för män

4.NYHET! YUMIFEET

YumiFeet är en effektiv behandling som avlägsnar förhårdnader och döda hudceller på bara 15 minuter utan att använda knivblad samt ger dig mjuka fötter och motverkar hudsprickor!

Utbildningarna sker kontinuerligt i lokaler i Stockholm, Malmö, Göteborg och Köpenhamn, men kursen kan även hållas på en egen salong eller fås som en privat VIP utbildning.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildare Utbildning Längd/Typ Pris Ort Jämför

Brynskulptering

Aesthetics the Secret Academy AB

Brynskulpteringskurs med Maria Spitsyna Låt oss presentera ett unikt tillfälle att lära dig från Maria…
3 dagar
Öppen utbildning
7900 SEK

Stockholm
Jämför

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Kontaktuppgifter

 • Adress
 • Aesthetics the Secret Academy AB
 • Malmö

Lämna ett omdöme (NYHET!)


Omdömen

Den här kursen har inga omdömen ännu!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande kurser!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Visa ditt intresse

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer. Aesthetics the Secret Academy AB hör av sig inom kort!

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande kurser!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Fler utbildningar från Aesthetics the Secret Academy AB

Utbildare Utbildning Längd/Typ Pris Ort Jämför

Brynskulptering

Aesthetics the Secret Academy AB

Brynskulpteringskurs med Maria Spitsyna Låt oss presentera ett unikt tillfälle att lära dig från Maria…
3 dagar
Öppen utbildning
7900 SEK

Stockholm
Jämför
Visa fler utbildningar från Aesthetics the Secret Academy AB


Fler utbildningar vi tror passar dig