Lic. Personlig tränare - PT-utbildning | studier.se
Sök ny kurs

Lic. Personlig tränare - PT-utbildning

SAFE Education

Sammanfattning

Utbildningsform: Kurser

Ämnesområde: Gym & Motion, PT

Utbildningstyp: Kurser

 

Kommande starter Längd Ort Pris i SEK
2022-06-01 16 veckor Digitalt 22 000
2022-08-09 16 veckor Digitalt 22 000
2022-10-04 16 veckor Digitalt 22 000
2022-11-29 16 veckor Digitalt 22 000

Lic. Personlig tränare

Gå en utbildning i världsklass inom träning och hälsa. SAFE Educations utbildning Lic. Personlig tränare möter de senaste och högt ställda kraven från branschorganisationen Europe Active, det innebär att du får en internationell licens som öppnar dörrar ute i världen. Under utbildningens gång varvar du teori med praktik, tar del av våra innovativa digitala onlinestudier och toppar med fysiska dagar. Vill du gå marknadens mest moderna tränarutbildning så har du hittat rätt. Tveka inte anmäla redan idag. Du vet väl att du har 14 dagars öppet köp.

Digitala studier på nästa nivå

I den digitala plattformen My School finns all kunskap som du behöver. Här finns filmer, bilder, interaktionsmoment och allt inlärningsmaterial. I det digitala klassrummet möter du deltagare och utbildare. Räkna inte med timme efter timme av föreläsningar, utan här möts du istället av grupparbeten och interaktiva inlärningsmoment. Var beredd på att förbluffas över hur stort engagemang som går att skapas på distans. Det digitala skapar en flexibilitet som är svårslagen i ett annars hektiskt liv.

Utbildare från branschen

Våra utbildare är framgångsrika personliga tränare med lång erfarenhet av att samarbeta med de största aktörerna i branschen. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i träningsbranschen för att göra karriär inom träning och hälsa.

Vi garanterar jobbintervju

Branschen gapar efter kompetenta personliga tränare. Det har vi stenkoll på. Vi har nämligen ett tätt samarbete med de några av de största träningskedjorna i Sverige. Nu ser vi fram emot att hjälpa dig med att hitta rätt arbetsplats för dina kompetenser och garanterar dig därför en intervju efter avslutad utbildning.

Omfattning och upplägg

Utbildning pågår i 12 moduler med ett specifikt tema för varje vecka. Du får din kompetens genom fyra sätt att studera:

 • My School – Egna studier
 • My Logg – Egen träning
 • Digitalt klassrum (11 dagar)
 • Fysiskt klassrum 3 dagar – INTENSIV, ingår i priset nedan
 • Fysiskt klassrum 10 dagar, kostnad tillkommer

Flexibel start av fysiskt klassrum

Har du svårt att få ledigt från jobbet under de fasta datumen för fysiskt klassrum? Du kan kombinera ditt jobb med dina studier!
Välj en av starterna nedan för när du vill påbörja dina digitala studier idag (Modul 1-11). De lärarledda dagarna i fysiskt klassrum (Modul 12), väljer du datum och plats för under “Våra kurser”.

Vill du ha hjälp med att hitta en lösning som passar dig, kontakta vår studievägledare Nevim Altun

Delbetalning

I samarbete med Human Finans erbjuder vi dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning upp till 24 månader. Här kan du läsa mer om delbetalning via Human Finans.

Vilka licenser ger utbildningen?

Vid godkänd teoretisk och praktisk examination får du automatiskt EuropeActives internationella licens och ett års registrering i EREPS (European Register of Exercise Professionals). Denna utbildning ger dig behörigheten EQF Level 4, Personal Trainer. Läs mer om licenserna här .

Om du är intresserad av att ansöka om att bli licensierad av nationella FRISK kan du göra friskvårdsföretagens praktiska prov efter avslutad utbildning. Läs mer om hur det går till här.

Förkunskaper

Vi rekommenderar att du tränar styrke- och konditionsträning regelbundet och även att du provat träna med en personlig tränare.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som vill göra karriär inom träning och som vill ha en kvalitetsstämpel från SAFE Education med dig från start!

Hur anmäler jag mig?

Du kan anmäla dig via e-post genom att fylla i intresseformuläret. Kom ihåg att ange ditt namn, personnummer, adress, postadress, e-postadress och mobilnummer, samt utbildning, startdatum och ort.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Safe Education erbjuder flera utbildningar inom kost och träning – de har bland annat utbildning för att bli Kostrådgivare, Yogainstruktör/Yogalärare och PT utbildning för dig som vill bli Personlig Tränare. 

SAFE Education

Välkommen till SAFE Education!

SAFE är ett nordiskt utbildningsföretag som bedriver licensutbildningar till personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör. Med en SAFE-licens i kan du snabbt göra karriär av ditt intresse, precis vart du vill!

Yrkesutbildningar

Behovet av duktiga tränare, coacher och rådgivare inom träningsbranschen ökar konstant. SAFE Education ger dig moderna utbildning till Licensierad Personlig tränare, Licensierad Kostrådgivare och Licensierad Gruppträningsinstruktör!

Vår utbildning Lic. Personlig tränare är intensiv, djupgående och digital till 75%. Utbildningen är utformad efter branschens och våra elevers krav.

Väx in i din framtida yrkesroll

På Safe Education varvas teori med praktik, online med fysiska träffar, praktiskt lärande med djupgående kunskap. Kombinationen leder till bäst inlärning och gör våra elever redo för att börja sin karriär.

SAFE EDUCATIONS utbildningsprogram

Nedan ser du de program som SAFE EDUCATION erbjuder. Längre ned finner du även kurser inom kost, hälsa och träning.

 • Lic. Personlig tränare – 12 veckor
 • Lic. Gruppträningsinstruktör / Cycling Endurance – 5 veckor
 • Lic. Gruppträningsinstruktör / Elements of Yoga – 5 veckor
 • Lic. Gruppträningsinstruktör / Functional Athletic Movement – 5 veckor

SAFE EDUCATIONS kurser

 • Lic. Kostrådgivare – distans – (Digitalt klassrum)
 • Grundläggande teori – online (Onlinebaserad utbildning – flexibel start och studietakt)
 • Förberedande gruppträning – Stockholm
 • Cycling Endurance – Stockholm
 • Elements of Yoga – Stockholm
 • Functional Athletic Movement – Stockholm
 • Träning under och efter graviditet – Oslo, Stockholm
 • Seniorer och träning – Stockholm
 • Mobility trainer – Stockholm

“MED SAFE EDUCATION TOG JAG MIN TRÄNING TILL NÄSTA NIVÅ”
– Maya Parnevik, Entreprenör och Lic. Personlig tränare.

Hur ansöker jag?

Du kan anmäla dig via e-post genom att fylla i intresseformuläret. Kom ihåg att ange ditt namn, personnummer, adress, postadress, e-postadress och mobilnummer, samt utbildning, startdatum och ort.

FRAMTIDEN ÄR VÅR
Vår utbildning Lic. Personlig tränare är intensiv, djupgående och digital till 75%. Utbildningen är utformad efter branschens och våra elevers krav.

MIXEN GÖR OSS STARKA
På Safe Education varvas teori med praktik, online med fysiska träffar, praktiskt lärande med djupgående kunskap. Kombinationen leder till bäst inlärning och gör våra elever redo för att börja sin karriär.

FRAMGÅNG FÖDER FRAMGÅNG

Våra utbildare är själva framgångsrika personliga tränare med stor erfarenhet av långvariga samarbeten med de största aktörerna. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i din nya karriär inom träning och hälsa.

VI LYSSNAR

Safe Education är i ett tätt och långvarigt samarbete med de största aktörerna på marknaden. Vi vet vad branschen skriker efter. Det är utifrån dessa samarbeten som vi formar, förnyar och utvecklar vår utbildning.

Varför ska du välja SAFE EDUCATION?

– Samarbetar med de största aktörerna
– Marknadsledande utbildning

Mer information och kontakt

För frågor eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som

återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

SAFE Educations långa erfarenhet

SAFE Education är verksamt inom träningsindustrin i Sverige och Norge och har utbildat tusentals personliga tränare, gruppträningsinstruktörer och kostrådgivare i närmare 30 år. Vår vision är att få människor och företag att växa genom en ökad kompetens.

Utbildare Utbildning Längd/Typ Pris Ort Jämför

1ST MOVE - Bli din egen personliga tränare

SAFE Education

1ST MOVE - Bli din egen personliga tränare Utbildningen för dig som är intresserad av…
Kurser
8 950 SEK

Distans, Stockholm
Jämför

Förberedande gruppträning

SAFE Education

Förberedande gruppträning Som gruppträningsinstruktör möter du många människor som du har möjlighet att ge en…
1 dag
Kurser
2 950 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Functional Athletic Movement

SAFE Education

Functional Athletic Movement Funktionell träning är träning där du använder och utmanar kroppens naturliga rörelsemönster…
4 dagar
Kurser
11 950 SEK

Distans, Stockholm
Jämför

Grundläggande teori - online - gruppträningsinstruktör

SAFE Education

Grundläggande teori - online - gruppträningsinstruktör Kroppen är en enastående enhet bestående av flera olika…
Anpassat
Kurser
11 950 SEK

Distans
Jämför

Seniorer och träning

SAFE Education

Seniorer och träning Dagens seniorer älskar att uppleva, njuta, resa och hålla sig i form!…
2 dagar
Kurser
5 950 SEK

Stockholm
Jämför

Gruppträningsinstruktör - Functional Athletic Movement

SAFE Education

Functional Athletic Movement Funktionell träning är träning där du använder och utmanar kroppens naturliga rörelsemönster…
5 veckor
Kurser
22 950 SEK

Distans, Stockholm
Jämför

Lic. Kostrådgivare

SAFE Education

Licensierad Kostrådgivare NYHET! Distansbaserad digital Lic. Kostrådgivare – lärarledd undervisning i digitalt klassrum! Är du…
6 dagar
Kurser
15 950 SEK

Distans, Stockholm, Malmö
Jämför

Träning under och efter graviditet

SAFE Education

Träning under och efter graviditet En gravid kvinna står inför sitt livs största fysiska utmaning;…
2 dagar
Kurser
5 950 SEK

Stockholm
Jämför

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Kontaktuppgifter

 • Adress
 • SAFE Education
 • Stockholm

Lämna ett omdöme (NYHET!)


Omdömen

Josefin

Betyg på kursen som helhet: 5/5

Fantastisk utbildning med bra upplägg och struktur. Kompetenta lärare som hjälper oss att bygga en grundlig och bred bas att stå på!

Emma Skoog

Betyg på kursen som helhet: 5/5

Fantastisk utbildning, Grymt bra lärare. Blev rekommenderad att gå denna utbildning, jag är supernöjd med all kunskap jag har lärt mig och nu ska jag börja jobbat direkt efter min utbildning som PT.

Maya Parnevik, Lic. Personlig tränare

Betyg på kursen som helhet: 5/5

Med SAFE Education tog jag min träning till nästa nivå

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande kurser!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Visa ditt intresse

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer. SAFE Education hör av sig inom kort!

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande kurser!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Fler utbildningar från SAFE Education

Utbildare Utbildning Längd/Typ Pris Ort Jämför

1ST MOVE - Bli din egen personliga tränare

SAFE Education

1ST MOVE - Bli din egen personliga tränare Utbildningen för dig som är intresserad av…
Kurser
8 950 SEK

Distans, Stockholm
Jämför

Förberedande gruppträning

SAFE Education

Förberedande gruppträning Som gruppträningsinstruktör möter du många människor som du har möjlighet att ge en…
1 dag
Kurser
2 950 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Functional Athletic Movement

SAFE Education

Functional Athletic Movement Funktionell träning är träning där du använder och utmanar kroppens naturliga rörelsemönster…
4 dagar
Kurser
11 950 SEK

Distans, Stockholm
Jämför

Grundläggande teori - online - gruppträningsinstruktör

SAFE Education

Grundläggande teori - online - gruppträningsinstruktör Kroppen är en enastående enhet bestående av flera olika…
Anpassat
Kurser
11 950 SEK

Distans
Jämför

Seniorer och träning

SAFE Education

Seniorer och träning Dagens seniorer älskar att uppleva, njuta, resa och hålla sig i form!…
2 dagar
Kurser
5 950 SEK

Stockholm
Jämför

Gruppträningsinstruktör - Functional Athletic Movement

SAFE Education

Functional Athletic Movement Funktionell träning är träning där du använder och utmanar kroppens naturliga rörelsemönster…
5 veckor
Kurser
22 950 SEK

Distans, Stockholm
Jämför

Lic. Kostrådgivare

SAFE Education

Licensierad Kostrådgivare NYHET! Distansbaserad digital Lic. Kostrådgivare – lärarledd undervisning i digitalt klassrum! Är du…
6 dagar
Kurser
15 950 SEK

Distans, Stockholm, Malmö
Jämför

Träning under och efter graviditet

SAFE Education

Träning under och efter graviditet En gravid kvinna står inför sitt livs största fysiska utmaning;…
2 dagar
Kurser
5 950 SEK

Stockholm
Jämför
Visa fler utbildningar från SAFE Education


Fler utbildningar vi tror passar dig