Scuba Travel

Dykarresa till Malta

Utbildningsform

Kurser

Längd

1 vecka

Start

Löpande

Pris

12 750 SEK

Ämnesområde

Dykning, Äventyr, dykning & klättring

Upplägg

Upplevelser

Ort

Utomlands

Omdöme

0/5 baserat på 0 recensioner
Lämna ett omdöme!

Grundutbildning i dykning

Funderar du på att resa på semester och samtidigt lära dig att dyka? Bra tanke, det är ju synd att gå miste om halva ditt resmål, den del som ligger dold under ytan. Ett vackert rev, fantastiskt marint djurliv eller ett spännande vrak. För att göra det enkelt för dig att ta ditt dykcertifikat erbjuder vi flera valmöjligheter där du kan välja det sätt som passar dig bäst. Vi på Scuba Travel hjälper dig att arrangera hela din resa inklusive en komplett dykkurs. Du kommer att komma hem med både fina semesterminnen samt ett dykcertifikat som du sedan kan utnyttja under alla kommande resor du gör i framtiden.

Dykarresa till Malta

Malta bjuder på en blandning av vacker landskapsdykning, kalkstensgrottor och fantastisk sikt! Från Gozo kan ni göra dagsutfärder till Malta för att uppleva fin vrakdykning både för nybörjare och mer avancerade dykare.

Dykningen håller europeisk toppklass med sikt som ofta når 25-30 meter och vattentemperatur under sommaren på 25 grader. Det strategiska läget mitt i Medelhavet vilket innebär att det inte är långt att åka för oss nordbor samt att dykningen är fantastisk och vattentemperaturen är behaglig.

Se alla gruppresor!

Komplett Open Water-kurs på plats

Open Water Diver är namnet på grundkursen i dykning och ger dig möjlighet att dyka till 18m djup. En instruktör med mycket god erfarenhet av den destination du befinner dig på kommer at guida dig till att bli en duktig dykare. Kursen börjar med att varva dykteori med träning av dykteknik i pool eller i skyddat havsområde. Därefter får du demonstrera dina nya färdigheter genom övnings- och nöjesdyk i havet. Du visar också dina kunskaper i ett teoriprov.

Open Water Junior-kurs

För att genomföra en Open Water-kurs ska du vara 15 år eller äldre, men du kan redan från 10 års ålder göra en Open Water Junior-kurs. Det är samma upplägg på kursen, men du får ett certifikat som heter just Open Water Junior och innebär att du alltid måste dyka med en certifierad förälder eller dykinstruktör. Är du 11 år eller under får du dyka till max 12m djup och över 11 år gäller 18m precis som för vuxna Open Water-dykare.

Open Water Referral-kurs

Föredrar du att genomföra teorin samt pool-träningen innan din semester? Då rekommenderar vi en Open Water Referral-kurs. Denna kurs innebär att du gör teori, poolträning och teoriprovet på hemmaplan. Du får med dig papper på att du har genomfört denna första del av dykkursen.Under din semester återupptas din dykkurs och du kompletterar de resterande övningsdyken i havet tillsammans med dykcentret på ditt resmål. När du genomfört alla dessa moment korrekt får du ditt dykcertifikat.

Denna valmöjlighet är perfekt för sig som vill fokusera på att spendera tid i havet under din resa samt ger dig mer tid till nöjesdykning. Du får även en värdefull kontakt med en dykskola på hemmaplan som efter avslutad kurs kan hjälpa dig med vidareutbildning, dykutrustning, och nöjesdykning. Dessutom är ett bra sätt att träffa likasinnade dykvänner att resa med. Vi kan hjälpa dig att arrangera hela din resa samt dykkurs både på resmålet och hemmaplan tillsammans med våra samarbetspartner i Norden.

E-learning Open Water-kurs

En e-learning Open Water-kurs är för dig som inte vill spendera tid på teori under semestern samt för dig som inte har en dykskola i din närhet. Du gör helt enkelt all teori samt teoriprovet hemma på din egen dator. Du ser filmer och gör övningar, självklart har du kontakt med en dykskola för ev. frågor och hjälp. Efter avslutad e-learning gör du dina pooldyk hemma innan du reser på din semester, eller genomför pooldelen och havsdyken på ditt resmål.

Reseinformation

7 nätter i delad lägenhet

4 dagars Open Water kurs inkl. komplett dykutrustning, pool pass, 4 dyk i havet

Priser per person

Delat dubbelrum: från 12 750 SEK* (2 personer på resan)
Enkelrumstillägg: från 1 175 SEK*

*Priset är uppskattat per person och beror på flygpriser och vilken säsong du väljer att åka på denna resan. Kontakta Scuba Travel Scandinavia för en komplett offert.

Kontakt och mer information

För frågor, anmälan eller mer information, skicka en intresseanmälan. Du får direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Scuba Travel

Dykkurser med Scuba Travel

Har du lust att resa på semester och lära dig att dyka? Bra tanke, det är ju synd att missa ett vackert rev, ett fantastiskt marint djurliv eller spännande vrak som ligger under ytan. För att göra det enkelt att gå en kurs erbjuder vi dig flera valmöjligheter. Vi på Scuba Travel kan hjälpa dig med att arrangera hela din semester inkluderande en komplett kurs. Eller enbart kursens dyk i havet, om du genomfört teorin, eLearning eller bassängträning hemma.

 • Genomför en komplett grundkurs på din semester. Det innebär att du gör all teori- och bassängutbildning samt de ingående dykningarna i havet, på din destination.
 • Du väljer att genomföra teoridelen samt utbildning i bassäng på hemmaplan och slutför kursen på semesterdestinationen med dyk i havet. Denna variant kallar vi för referral.
 • Välj eLearning där du gör teorin över internet, i din egen takt, när och hur du vill. Du kan sedan välja att också göra din bassängträning med ett lokalt dykcenter hemma, eller genomföra både bassängdelen och dyk i havet på destinationen.

Grundkurs i dykning

Open Water Diver är grundkursen för dig som vill upptäcka den fantastiska undervattensvärlden. Erfarna instruktörer, alla med stor vana av dykning i världens vatten, lär dig dykningens grunder. De guidar dig på vägen mot att bli en duktig dykare.

Kursen börjar med att varva dykteori med träning av dyktekniker i skyddat vatten eller bassäng. Därefter går den vidare med övningsdyk och nöjesdyk i havet eller i en insjö, där du får demonstrera dina nya färdigheter. Du visar också dina kunskaper i ett teoriprov.

Referralkurs

Genom ett s.k. referral kan du genomföra teori- och bassängträning på hemmaplan via någon av våra samarbetspartners runt om i Norden. Sedan avsluta kursen med att göra dina uppdyk i t.ex. Röda Havet eller Medelhavet. Efter din semester tar din lokala dykskola återigen hand om dig för anpassningsdyk och vidareutbildning i hemmamiljön. De ger dig hjälp med dykutrustning, nöjesdykning och att träffa nya dykvänner att resa med.

eLearning

eLearning, där du pluggar över internet, passar dig som vill ha ett flexibelt sätt att anpassa din dykutbildning till ditt hektiska vardagsliv före din avresa, eller dig som kanske bara föredrar internetbaserad utbildning. Vare sig du är nybörjare eller vill vidareutbilda dig inom dykning är detta ett bekvämt sätt för teoriutbildning. Det ger dig en total flexibilitet i hur du spenderar din tid och i vilken takt, när du gör den teoretiska delen av någon dykkurs.

Gruppresor med Scuba Travel

Vi på Scuba Travel letar ständigt efter resor som ska passa olika behov och önskemål hos våra resenärer. Oavsett om du är extrem äventyrare, reser på egen hand eller letar efter en semester till hela familjen, hoppas vi att du ska lyckas hitta något som intresserar dig här.

Om ni är en hel grupp som önskar sätta ihop en egen grupp- eller temaresa hjälper vi gärna till med det. Scuba Travel samarbetar även med ett flertal dykskolor i Norden och vill du följa med på någon av dessa resor ber vi dig kontakta dykskolan direkt angående tillgänglighet.

Se alla gruppresor!

Kontakt och mer information

För frågor, anmälan eller mer information, skicka en intresseanmälan! Du får direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Fler utbildningar från Scuba Travel

Visar 1 till 2 av 2

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Dykarresa till Bali

Scuba Travel

Kurser
1-2 veckor
Upplevelser
Löpande
Utomlands
17 495 SEK

Dykarresa till Egypten

Scuba Travel

Kurser
1 vecka
Upplevelser
Löpande
Utomlands
14 595 SEK

Liknande utbildningar

Visar 1 till 1 av 3

Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

Distansutbildning till Änglaterapeut

Harmoni-QA AB

Kurser
Distans
Öppen utbildning
Löpande
Distans
Rikstäckande
11 300 SEK

Visa alla 3 kurserna

Skickar...

Visa ditt intresse

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad, har frågor eller vill boka. Scuba Travel hör av sig inom kort! En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

  Kontaktuppgifter

  Adress

  Scuba Travel
  Stationsvägen 4
  438 54 Hindås

  Telefon (visa nummer)

  Besök webbplats

  Omdömen

  Kursen saknar omdömen

  Skickar...

  Lämna ett omdöme

  12345 (0/5)

  Fler utbildningar från Scuba Travel

  Visar 1 till 2 av 2

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Dykarresa till Bali

  Scuba Travel

  Kurser
  1-2 veckor
  Upplevelser
  Löpande
  Utomlands
  17 495 SEK

  Dykarresa till Egypten

  Scuba Travel

  Kurser
  1 vecka
  Upplevelser
  Löpande
  Utomlands
  14 595 SEK

  Liknande utbildningar

  Visar 1 till 1 av 3

  Utbildare Utbildning Upplägg Start Ort Pris Jämför

  Distansutbildning till Änglaterapeut

  Harmoni-QA AB

  Kurser
  Distans
  Öppen utbildning
  Löpande
  Distans
  Rikstäckande
  11 300 SEK

  Visa alla 3 kurserna