Sätt ord på dina känslor | Minska och hantera stress | Studier.se
Sök ny kurs

Sätt ord på dina känslor

Vitalisera

Sammanfattning

Utbildningsform: Kompetensutveckling

Ämnesområde: Kurser, Mindfulness & Stresshantering, Personlig & Individuell utveckling, Stress, Livsutveckling, Mindfulness & Meditation

Utbildningstyp: Öppen utbildning

Ort: Södermanlands län

Längd: 1 vecka

Start: Löpande

Pris: 30 000 SEK

Betyg: 5/5 Baserat på 9 recensioner

Lämna ett omdöme!

Känslor

Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta sig själv? Vitalisera erbjuder ett djupt, innerligt och utvecklande program i självkännedom och inre ledarskap. Kurserna är sju dagar långa, intensiva och genomtänkta in i minsta detalj.

Dagarna kommer att vara både ögonöppnande och livsförändrande för dig som väljer att gå kursen. Att på ett tryggt och kärleksfullt sätt få guidas genom sitt eget inre arbete ger resultat som är både varaktiga och livsavgörande.

Reconnect

Under vår första kurs ligger fokus på att ta kontakt med ditt eget autentiska inre.

Frågor som du kommer att få möta är bland annat:

  • Vad längtar du efter?
  • Vilka behov har du?
  • Hur sätter du dina gränser gentemot andra?
  • Vilka känslor finns inuti dig och hur kan du möta upp, acceptera och leva ut dem?
  • Vilka sociala masker sätter du på dig? Vilka beteendemönster har du?

Du får möta ditt inre barn i kärlek och acceptans och hitta din egen inre kraft och sanning. Du ges även tillfälle att titta närmare på tiden för din tillkomst och på din relation till din förestående död.

Vår första kurs ger många en känsla av nystart i livet och flera nöjer sig med att gå bara denna. Man behöver inte känna att man behöver gå fler kurser för att ha fått en komplett utbildning. Däremot väcker Reconnect ofta en längtan efter att vilja utvecklas mer och upptäcka fler aspekter av sitt inre. De efterföljande kurserna ger dig möjlighet att göra just detta.

Du behöver ingen förkunskap för att gå denna kurs. Däremot vill vi intervjua dig innan för att se att våra kurser är rätt för dig.

Remember

Under vår andra kurs får du lära känna ditt inre barn närmre. Du får möjlighet att besöka din egen uppväxt och historia, där du bearbetar ditt förhållande till dina föräldrar, syskon och andra betydelsefulla personer. Detta arbete brukar leda till en känsla av försoning som gör det lättare för dig att förstå dina egna tanke- och beteendemönster.

Många vittnar om att Remember knyter ihop säcken och att de efter detta steg kan utvecklas till en mer självständig individ som vågar visa sina känslor och åsikter än mer.

För att gå Remember måste du ha gått Reconnect innan.

Relate

På Relate får du fokusera dig själv som vuxen. Under kursen kommer du att få titta på ditt liv i mötet med dig själv och andra. Aspekter som du kommer att få titta närmare på är tillit, relationer, manligt/kvinnligt och din längtan och dina drömmar.

Kursen handlar sammanfattningsvis om hur du kan leva ett så kärleksfullt liv som möjligt i din fulla potential.

För att gå Relate måste du minst ha gått Reconnect innan.

Praktiskt information

Omfattning: 1 vecka/delkurs

Kostnad: 30 000 kr ink.moms/delkurs

Plats: Våra kurser tar plats på Båven Country & Lodge, som ligger naturskönt på en egen ö i sjön Båven i Södermanland.

Efter anmälan: Du kommer att bli kontaktad av oss för en djupare intervju över telefon.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Vitalisera

Välkommen till Vitalisera!

Vitalisera betyder att ge nytt liv och kraft. Det är precis det vi vill ge våra deltagare. Därför är det vår övertygelse att oavsett om man går kursen för att man vill må bättre eller om man bara har en önskan att förstå sig själv bättre så är det klokt att se närmare på sig själv och det som har format livet fram till nu.

Vår bakgrund

Vi som driver och arbetar med Vitalisera har alla gemensamt att våra liv tog en ny vändning när vi själva deltog i kurser med syfte att titta närmare på sig själv. Den viktigaste resan någonsin startade med just det som vi nu kan erbjuda i form av våra kurser

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildare Utbildning Längd/Typ Pris Ort Jämför

Öka din självkänsla

Vitalisera

Öka din självkänsla Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta sig…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Att må dåligt

Vitalisera

Att må dåligt Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta sig…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Kurs i utmattning och återhämtning

Vitalisera

Utmattning och återhämtning Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta sig…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Kurs i stresshantering

Vitalisera

Stresshantering Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta sig själv? Vitalisera…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Kurs i att hitta sig själv

Vitalisera

 Hitta sig själv Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Livet i tre steg

Vitalisera

Livet i tre steg Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Kontaktuppgifter

  • Adress
  • Vitalisera
  • Sollentuna

Lämna ett omdöme (NYHET!)


Omdömen

Dorota Johansson

Betyg på kursen som helhet: 5/5

En oförglömlig resa in i dig själv.

Sari Laitinen

Betyg på kursen som helhet: 5/5

Den viktigaste resan är inåt. Hur skulle det kunna vara annorlunda? I trygg miljö kan du exponera och visa dig själv så som du är. En fantastisk "lär känna dig själv kurs". Även om den bitvis är tuff så är det dig själv du lär känna, bortom alla roller. Att dela din berättelse med andra har en direkt läkande effekt. Innehållet räknas och får komma till uttryck.

Marie Tusa

Betyg på kursen som helhet: 5/5

Rekommenderar alla att gå kursen. Det är det absolut bästa som jag och min man gjorde för oss själva och för varandra som par. Med utomordentligt proffsiga terapeuter och med ett sånt fint upplägg under veckan som kursen pågick, kunde man riktigt känna att syftet med kursen är att hela, kurera och utveckla dig själv på ett tryggt och spännande sätt. En investering i oss själva och i vårt förhållande som vi kommer att ha med oss i resten av våra liv.

Karin Forsberg

Betyg på kursen som helhet: 5/5

Vitaliseras kurser är det bästa jag gjort för mig själv. Ingen annan stans har jag varit med om att man verkligen gått på djupet så som de gör. Andra kurser inom personlig utveckling som jag varit på har gett en boost, men bara kortvarigt. Vitalisera når effekt även i längden eftersom jag landat djupare i mig själv. Det är väldigt påkostade kurser med lika många ledare som deltagare och en trygg miljö. Jag har verkligen vuxit som människa under deras ledning och ser fram emot min nästa kurs i deras regi. Rekommenderas varmt.

Sonja Sandberg

Betyg på kursen som helhet: 5/5

ag har nog aldrig gått igenom något sådant ooootroligt jobbigt som detta. Men vilken fantastisk resa och med vilket resultat. Jag har nog aldrig känt mig så varmt kärleksfullt omhändertagen någonsin. När jag i efterhand tänker på vad alla fick se av mig. Oj vilken människa ena sekunden ville jag bara gråta och skrika dra.... åt ... he... å andra sekunden ville jag bara ha en stor kram. Hur jag än mådde så såg ni alltid mig och min familj som jag döpte oss deltagare och alla närvarande som höll i kursen. Denna kurs har fått mitt minne tillbaka, jag har lärt mig att se min lilla Sonja varje dag. Mina barn ser på mig helt annorlunda och jag har verktyg att växa som förälder. Mina vänner har aldrig sett mig så lugn och stabil med närvaro. Men det viktigaste jag har funnit mig själv och är nu hel. Jag har vart nära och planerat att ta mitt liv så många gånger vart så trött. Nu är jag starkare än jag någonsin vart och jag Älskar mig själv igen! Tack för att jag fick tillbaka mitt liv! Tack för att det fanns en speciell liten ängel som såg mig🙏❤️🙏 Jag rekommenderar er i alla lägen och min plan att låta fler få möjligheten att kunna få gå denna fantastiska kurs. Jag ska hälsa från lilla Sonja att det är skönt att få komma hem. Vi är nu komplett för alltid. Kram med ett extremt stort ❤️ till er!

Christine K

Betyg på kursen som helhet: 5/5

Sedan 1998 har jag investerat mängder av tid, kraft och pengar i olika kurser, utbildningar, processer, samtal etc med intentionen att må bra och leva mitt liv i kontakt med mitt sanna jag (till skillnad från mitt präglade jag). En av de bättre investeringarna, som gett mig en enorm avkastning och utdelning, gjorde jag 2009. Jag investerade i två självutvecklingskurser som nu erbjuds i uppdaterat format av Vitalisera. De här kurserna blev ett skifte för mig, där jag tänker på mitt liv som att det finns ett före och ett efter. Det var också där som jag träffade människor som har kommit att bli mina närmsta vänner och det var även där som jag mötte min nuvarande livskamrat. Om du längtar efter att komma mer i kontakt med dig själv och leva Ditt Liv, tycker jag att Vitaliseras kurser är en trygg hamn att börja din resa i. Jag kan varmt rekommendera Vitaliseras kurser med sin kursledning som jag anser är ytterst kompetent med mångårig erfarenhet av att leda självutvecklingskurser. Dessutom leds verksamheten runt kurserna professionellt, tryggt och tydligt vilket för mig är en väldigt viktig aspekt.

Anna Rosell

Betyg på kursen som helhet: 5/5

Min upplevelse av dessa kurser är att det är en djupdykning in i sig själv där man läker trauman, knyter kontakt med sitt inre barn och finner självkärlek och därigenom en djupare medkänsla med andra. Det är ingen Quick fix, snarare en början på ännu djupare resa in i sitt sanna , ursprungliga jag, det som inte är påverkat av uppväxtens alla präglingar. Och här har man möjlighet att hämta hem de delar av sig själv som man förlorat kontakten med eller förträngt ända sedan barndomen. Jag upplevde en otroligt vacker gemenskap där vi alla såg varandra som de vi är. Att få möta andras blick länge och se varandras sårbarhet, rädslor och sorg och kärlek~ det är vackert och läkande. Även att få vara precis där man är, att få känna alla känslor och bli sedd i det och "omhållen" i sina processer. Det har gett mig en känsla tillhörighet- ett grundläggande mänskligt behov som vi saknar så mycket av i vår värld idag. Min upplevelse är att gruppledarna/terapeuterna har gedigen erfarenhet, har många olika slags utbildningar och specialkompetenser och är proffessionella och lyhörda, att de nu utvecklar och förfinar kurserna ännu mer och även utökar stödet efteråt och hjälper oss deltagare att ha mer kontakt med varandra för stöd och samhörighet i våra fortsätta processer. Rekommenderar Vitaliseras kurser varmt 🙏❤

Josefina Tengroth

Betyg på kursen som helhet: 5/5

Att beskriva i ord vad Vitaliseras kurser ger är svårt; det måste nog upplevas! 🤩 Här är varmt, tryggt och samtidigt utmanande, såklart. Personlig utveckling när den är som bäst alltså. 🥰

Jakob Alsén

Betyg på kursen som helhet: 5/5


Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande kurser!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Visa ditt intresse

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer. Vitalisera hör av sig inom kort!

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande kurser!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Fler utbildningar från Vitalisera

Utbildare Utbildning Längd/Typ Pris Ort Jämför

Öka din självkänsla

Vitalisera

Öka din självkänsla Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta sig…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Att må dåligt

Vitalisera

Att må dåligt Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta sig…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Kurs i utmattning och återhämtning

Vitalisera

Utmattning och återhämtning Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta sig…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Kurs i stresshantering

Vitalisera

Stresshantering Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta sig själv? Vitalisera…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Kurs i att hitta sig själv

Vitalisera

 Hitta sig själv Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför

Livet i tre steg

Vitalisera

Livet i tre steg Vill du få en bättre självkänsla eller få hjälp att hitta…
1 vecka
Öppen utbildning
30 000 SEK

Södermanlands län
Jämför
Visa fler utbildningar från Vitalisera


Fler utbildningar vi tror passar dig