Feedback och psykologisk trygghet - Distansutbildning | studier.se
Sök ny kurs

Feedback och psykologisk trygghet - Distansutbildning

Chefakademin

Sammanfattning

Utbildningsform: Kompetensutveckling

Ämnesområde: Chef & Ledarskap, Psykologi & Mental utveckling, Ledarutveckling

Utbildningstyp: E-Learning

Ort: Distans

Start: Löpande

Feedback och psykologisk trygghet - Distansutbildning

För frågor skicka en intresseanmälan direkt till utbildaren via formuläret här på sidan

Feedback och psykologisk trygghet – Distansutbildning

Ditt verktyg för att utveckla medarbetare

 2 halvdagar
 Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, Nyfiken på att leda
 Distansutbildning
 5 495 kr *
* Pris exkl. moms.

Kort om utbildningen

 • Lär dig hur du kan ge feedback som är utvecklande på riktigt.
 • Möjlighet att öva i en trygg miljö, och kunna implementera det du lärt dig direkt i din vardag.
 • Förebygg konflikter, samt öka motivationen, prestationen och lärandet i teamet.

Ledarskap är egentligen inte svårt, åtminstone i teorin. Utmaningen är inte att veta, utan att göra. Exempelvis vet de flesta chefer att feedback är viktigt för att utveckla medarbetare. Ändå uteblir ofta konkret och utvecklande återkoppling i vardagen.

För att de främsta talangerna ska vilja arbeta i just din organisation behöver du kunna erbjuda ett ledarskap som är utvecklande. Hur gör man det?

Många chefer tror själva att de ger sina medarbetare återkoppling på utfört arbete mycket oftare än de faktiskt gör. Och när det väl sker så görs det gärna i generella ordalag, vilket gör det svårt för den anställde att veta precis vad det var som gjordes bra, och vad som skulle behöva förfinas. På så sätt får inte feedbacken den utvecklande funktion den kunde ha haft.

Än svårare är det att som chef ta upp något som inte fungerar – när prestationerna dalar, när medarbetaren uppvisar ett oönskat beteende på arbetsplatsen, eller liknande. Feedback blir då negativt laddat, och någonting avvikelsebetonat. Det är kanske en förklaring till att chefer i regel är dåliga på att bjuda in medarbetarna till att lämna feedback kring det egna ledarskapet.

MÅLSÄTTNING MED UTBILDNINGEN

För att lyckas bygga upp en utvecklande, hälsosam feedbackkultur behöver du ha de rätta verktygen till hands att använda i ditt dagliga ledarskap. I denna korta och intensiva utbildning får du som chef den teoretiska förståelsen för olika beteenden, och för feedbackens betydelse i medarbetarnas utveckling.

Vi arbetar också med praktiska övningar för att säkerställa att det du lärt dig fäster, och kan användas direkt i din vardag. Vi diskuterar även hur man kan skapa en miljö som främjar psykologisk trygghet – ett begrepp som forskare menar kan appliceras såväl på individ-, grupp-, och organisationsnivå. För den enskilde medarbetaren innebär det att kunna vara trygg i att ett felsteg inte får konsekvenser för karriären eller ställningen i gruppen.

Med en psykologiskt trygg miljö i ditt team så kommer dina medarbetare vara mer benägna att visa sina äkta jag – och kunna ta till sig feedback på ett mer effektivt sätt.

När alla vågar bidra utan att veta att man har helt ”rätt” kan ni lära av varandra och fokusera på organisationens kärnverksamhet, i stället för att lägga energi på att vara rädda för att göra misstag, säga fel och därmed bli förlöjligade. En fungerande feedbackkultur ger helt enkelt bättre utveckling, ökat lärande, mer innovationskraft och bättre kvalitet!

Utbildningen ger dig:

 • Konkreta verktyg för att ge och ta emot feedback
 • Möjlighet att öva på feedback i olika situationer för att tillämpa och träna
 • Teorier om feedback och psykologisk trygghet
 • Modeller för att förstå och arbeta med att skapa en trygg miljö
 • Gruppuppgifter och enskilda reflektioner
 • Förståelse för varför, hur, när och hur ofta man bör ge feedback

SÅ ÄR UTBILDNINGEN UPPLAGD

Vi tränar både på att kunna ge så kallad positiv feedback, men också den mer utmanande negativa feedbacken. Hur kan jag ge en lite tuffare typ av feedback och samtidigt ge känslan av att jag som chef vill dig väl?

Vi tar alltså upp hur, men även när och hur ofta feedback ska ges. Vi menar att det behöver ges löpande och inte bara vid det årliga utvecklingssamtalet. Men vi pratar även om rätt timing och hur vi kan anpassa vår kommunikation efter medarbetarnas olika personligheter.

Mellan modul ett och två kommer du få övningar att göra i din vardag för att förstärka beteendet.

De lärarledda träffarna äger rum 10 och 18 februari, klockan 09.00-12-00.

FÖR VEM?

Utbildningen riktar sig till dig som är chef och/eller ledare, och som önskar bli bättre på att ge feedback i olika situationer i arbetslivet.

Oavsett om du är chef inom HR, försäljning eller ekonomi eller annan typ av ledande befattning, så är den gemensamma faktorn att du leder människor genom mycket kommunikation och samtal – för att utvecklas framåt.

UTBILDARE

Erik Lundvall är en engagerad ledarskapsutvecklare med särskilt intresse för hållbarhet – både för människan och för organisationen. Han är utbildad pedagog med många års erfarenhet från skolans värld.

Anna Lundwall är sedan flera år konsult inom organisationsutveckling och HR. Hon utbildar och coachar också ledare och ledningsgrupper. Att som ledare våga visa en rispa i fasaden för att nå sina medarbetare är Annas hemliga recept. Anna är utbildad beteendevetare och coach.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att anmäla dig till en utbildning eller ställa frågor direkt till utbildaren! Du finner Chefakademins utbildningar under fliken “utbildarens kurser”.

Välkommen till Chefakademin!

Det självklara valet för dig som söker chefs- och ledarskapsutbildningar.

Förändringarna i omvärlden omkullkastar gamla sanningar och affärsmodeller i en rasande fart. Som chef är det ditt ansvar att hitta nya lösningar. För det krävs ständig “upskilling”. Chefakademin är det självklara valet för dig som söker ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling för chefer. 

“Upskilling”, “learnability”, “mikrolärande”… I en allt mer snabbföränderlig värld ökar behovet av att ständigt lära nytt. Samtidigt har chefer aldrig varit så pressade som nu. Hur ska det gå ihop?

Chefakademin är skapad för att svara på behovet av moderna och lättillgängliga chefs- och ledarskapsutbildningar – och för att guida dig rätt. Oavsett om du är på jakt efter en fysisk utbildning över en eller flera dagar, alternativt på internat, ett seminarium, webbkurs eller interaktiv e-simulering, hittar du enkelt det du söker på Chefakademin.se.

Ett unikt samarbete

Chefakademin är ett samarbete mellan Chef och Mgruppen – två aktörer som har lång och väldokumenterad erfarenhet av att utveckla chefer.

Mgruppen grundades 1930 och är ett av Sveriges mest erfarna utbildningsföretag inom ledarskap och management. Chef har i snart 25 år gett ut Nordens största ledarskapsmagasin. I dag är Chef ett mediehus som stöttar chefer på många sätt – bland annat genom hel­ och halvdagsseminarier, sammanfattningar av den senaste ledarskapslitteraturen och innovativa digitala tjänster.

Våra utbildningar

Det självklara valet för chefer som vill fortsätta att vara relevanta

Vilken typ av kunskap söker du idag? En snabb lösning på ett specifikt problem, eller ett strategiskt karriärsteg i form av ett gediget utbildningsprogram?Hitta kursen som passar just dig!

Förändringarna i omvärlden omkull­ kastar gamla sanningar och affärsmodeller i en rasande fart. Som chef är det ditt ansvar att hitta nya lösningar. För det krävs ständig ”upskilling”.

Moderna organisationer uppmuntrar chefer och medarbetare att lära av varandra, nätverka, experimentera och lära nytt på arbetstid. Behovet av kompetensutveckling i arbetslivet är större än någonsin, men det är svårt att hitta rätt i djungeln av utbildningar. Här fyller Chef­akademin en viktig funktion: Alla kurser är fram­ tagna tillsammans med ledande experter och genererar ett diplom efter utbildningens slut.

Flera utbildningar på Chefakademin är helt digitala. Du genomför kurserna på den plats och den enhet som passar dig bäst för tillfället. I kursutbudet finner du också digitala träningar där du med hjälp av skådespelare och realistiska scenarier kan öva på att hantera olika situationer i arbetslivet i en trygg miljö. Vi erbjuder givetvis även klassrumsutbildningar med eller utan övernattning, och längre program för dig som söker djupgående kunskap och erfarenhetsutbyte. Flertalet program bygger på blended learning-metodik, där traditionellt lärande blandas med digitala element.

Vi anpassar utbildningar efter dina behov

Svårt att välja? Chefakademin anpassar utbildningar efter din organisations unika behov – både webbkurser, klassrumsutbildningar och blended learning.

Vi som ligger bakom Chefakademin – Chef och Mgruppen – har lång erfarenhet av att anpassa utbildningsupplägg efter våra kunders behov, oavsett chefsnivå, bransch eller befattning.

Chefakademin skräddarsyr utbildningar för företags- och koncernledningar, styrelser, ledningsgrupper och för chefer eller medarbetare på alla nivåer. Vi anpassar även utbildningsprogram för specifika branscher och befattningar.

Hur vill du lära dig? Vi erbjuder både renodlade digitala kurser, klassrumsutbildningar och blended learning, där traditionell metodik mixas med digitalt lärande.

Mer information och kontakt

För frågor, anmälan eller mer information – läs mer på respektive utbildning eller skicka en intresseanmälan. Du får genom en intresseanmälan direkt kontakt med utbildningsansvarig som återupptar kontakten via mail eller telefon inom kort.

Utbildare Utbildning Längd/Typ Pris Ort Jämför

Projektledning – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Projektledning Verksamheter organiserar sig alltmer i projekt och tillfälliga team. Att leda ett projekt från…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Ny som chef – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Ny som chef Omorganisation, expansion eller personalomsättning är bara ett par tänkbara anledningar till att…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Utveckla ledningsgruppen – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Utveckla ledningsgruppen Vad är egentligen ledningsgruppens uppdrag, och hur samverkar ni för att nå bästa…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Agila arbetssätt – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Agila arbetssätt Omvärlden förändras i snabbare takt, på ett ofta oförutsägbart sätt. Vi behöver alla…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Förändringsledning – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Förändringsledning Förändringsarbete pågår idag konstant, och lyckad anpassning till olika omvärldsfaktorer är en förutsättning för…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Ny som chef - Ledarskapskurs

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
6 dagar
Öppen utbildning
42 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Att leda utan att vara chef - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
6 dagar
Öppen utbildning
37 000 SEK

Distans, Stockholm
Jämför

Distanskurs: Ny som chef - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
1-3 månader
Öppen utbildning
42 000 SEK

Distans
Jämför

UGL – Utveckling av grupp och ledare - Ledarskap

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
5 dagar
Öppen utbildning
21 300 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Executive Master of Leadership & Management

Chefakademin

Executive Master of Leadership & Management En organisations lönsamhet och framgång kan direkt kopplas till…
Anpassat
Öppen utbildning
129 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Så hanterar du media som chef

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
1-3 timmar
Öppen utbildning
6 495 SEK

Distans
Jämför

Leda andra chefer - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Leda andra chefer När marknaden blir alltmer snabbrörlig och ständig förändring är vardag, kräver det…
6 dagar
Öppen utbildning
49 500 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Arbetsrätt – så undviker du dyra misstag i personal­frågor

Chefakademin

Arbetsrätt Charlotte Forssander är advokat och specialiserad på arbetsrättsfrågor. I denna tvådelade kurs hjälper hon…
2 dagar
Öppen utbildning
3 995 SEK

Distans
Jämför

Chef i produktionen - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Chef i produktionen För att kunna leda andra måste du kunna leda dig själv. Som…
6 dagar
Öppen utbildning
42 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Kommunikation för chefer – så engagerar du fysiskt och digitalt - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Effektiv kommunikation för chefer Vad är det som gör att vi hellre lyssnar till vissa…
2 dagar
Öppen utbildning
6 995 SEK

Distans
Jämför

Diplomerad digital strateg – så möter du kundernas nya krav

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
1-3 månader
Öppen utbildning
16 995 SEK

Distans
Jämför

Diplomerad förändringsledare – Change Management

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
1-3 månader
Öppen utbildning
18 995 SEK

Distans
Jämför

High Impact Leadership Program

Chefakademin

High Impact Leadership Program You’ve been working as a manager or leader for a while…
Öppen utbildning
45000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Team­ledarskap i produktionen

Chefakademin

Team­ledarskap i produktionen Produktionsstyrningen och den dagliga driften övertas alltmer av arbetslagens medlemmar som därmed…
3 dagar
Öppen utbildning
19 500 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Svåra medarbetar­samtal

Chefakademin

Svåra medarbetar­samtal Lär dig prata om elefanten i rummet och att bemöta emotionella reaktioner. Bli…
Öppen utbildning
1 995 SEK

Distans
Jämför

Executive Master of Finance

Chefakademin

Executive Master of Finance Många chefer har behov av djupare insikter i ekonomisk analys. Minskad…
Anpassat
Öppen utbildning
95 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Förstärk ditt ledarskap

Chefakademin

Förstärk ditt ledarskap Effektivt ledarskap börjar med en fördjupad personlig förståelse för ditt eget unika…
4 dagar
Öppen utbildning
32 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Projektledar­-programmet

Chefakademin

Projektledarprogrammet Verksamheter organiserar sig alltmer i projekt och tillfälliga team. Att leda ett projekt från…
6 dagar
Öppen utbildning
42 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Executive Master of Strategy

Chefakademin

Executive Master of Strategy När konkurrenter försöker ta marknadsandelar eller efterfrågan drastiskt förändras krävs handlingskraft…
Anpassat
Öppen utbildning
99 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Att leda utan att vara chef - 3+3 dagar

Chefakademin

Att leda utan att vara chef En chef måste du följa – en ledare vill…
6 dagar
Öppen utbildning
37 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Ledarskap för erfarna chefer

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
6 dagar
Öppen utbildning
45 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Management Acceleration Program

Chefakademin

Management Acceleration Program I det här programmet erhåller du en executive summary av drivkrafter och…
1-2 veckor
Öppen utbildning
65000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Personlig effektivitet – frigör tid och energi

Chefakademin

Personlig effektivitet – frigör tid och energi Den omåttligt populära effektivitetsexperten Petra Brask hjälper dig…
3-7 timmar
Öppen utbildning
3 995 SEK

Distans
Jämför

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Kontaktuppgifter

 • Adress
 • Chefakademin
 • Stockholm

Lämna ett omdöme (NYHET!)


Omdömen

Den här kursen har inga omdömen ännu!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande kurser!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Visa ditt intresse

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer. Chefakademin hör av sig inom kort!

Genom att fylla i formuläret ger vi dig möjlighet att komma i kontakt med utbildningsanordnaren.

Utbildningsanordnaren kontaktar dig direkt. Inom 2 timmar ska de ha hört av sig till dig med den information du vill ha.

En intresseanmälan är ingen bokning av kursen och du förbinder det inte till något genom att fylla i formuläret.

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande utbildningar!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Få förslag på fler liknande kurser!

Skicka enkelt in en förfrågan. Upp till 5 st företag kontaktar dig med rätt förslag!

Sätt igång!

Fler utbildningar från Chefakademin

Utbildare Utbildning Längd/Typ Pris Ort Jämför

Projektledning – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Projektledning Verksamheter organiserar sig alltmer i projekt och tillfälliga team. Att leda ett projekt från…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Ny som chef – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Ny som chef Omorganisation, expansion eller personalomsättning är bara ett par tänkbara anledningar till att…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Utveckla ledningsgruppen – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Utveckla ledningsgruppen Vad är egentligen ledningsgruppens uppdrag, och hur samverkar ni för att nå bästa…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Agila arbetssätt – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Agila arbetssätt Omvärlden förändras i snabbare takt, på ett ofta oförutsägbart sätt. Vi behöver alla…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Förändringsledning – företagsanpassad utbildning

Chefakademin

Förändringsledning Förändringsarbete pågår idag konstant, och lyckad anpassning till olika omvärldsfaktorer är en förutsättning för…
Företagsanpassat
Kundanpassat Distans, Rikstäckande
Jämför

Ny som chef - Ledarskapskurs

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
6 dagar
Öppen utbildning
42 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Att leda utan att vara chef - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
6 dagar
Öppen utbildning
37 000 SEK

Distans, Stockholm
Jämför

Distanskurs: Ny som chef - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
1-3 månader
Öppen utbildning
42 000 SEK

Distans
Jämför

UGL – Utveckling av grupp och ledare - Ledarskap

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
5 dagar
Öppen utbildning
21 300 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Executive Master of Leadership & Management

Chefakademin

Executive Master of Leadership & Management En organisations lönsamhet och framgång kan direkt kopplas till…
Anpassat
Öppen utbildning
129 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Så hanterar du media som chef

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
1-3 timmar
Öppen utbildning
6 495 SEK

Distans
Jämför

Leda andra chefer - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Leda andra chefer När marknaden blir alltmer snabbrörlig och ständig förändring är vardag, kräver det…
6 dagar
Öppen utbildning
49 500 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Arbetsrätt – så undviker du dyra misstag i personal­frågor

Chefakademin

Arbetsrätt Charlotte Forssander är advokat och specialiserad på arbetsrättsfrågor. I denna tvådelade kurs hjälper hon…
2 dagar
Öppen utbildning
3 995 SEK

Distans
Jämför

Chef i produktionen - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Chef i produktionen För att kunna leda andra måste du kunna leda dig själv. Som…
6 dagar
Öppen utbildning
42 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Kommunikation för chefer – så engagerar du fysiskt och digitalt - Ledarskapsutbildning

Chefakademin

Effektiv kommunikation för chefer Vad är det som gör att vi hellre lyssnar till vissa…
2 dagar
Öppen utbildning
6 995 SEK

Distans
Jämför

Diplomerad digital strateg – så möter du kundernas nya krav

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
1-3 månader
Öppen utbildning
16 995 SEK

Distans
Jämför

Diplomerad förändringsledare – Change Management

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
1-3 månader
Öppen utbildning
18 995 SEK

Distans
Jämför

High Impact Leadership Program

Chefakademin

High Impact Leadership Program You’ve been working as a manager or leader for a while…
Öppen utbildning
45000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Team­ledarskap i produktionen

Chefakademin

Team­ledarskap i produktionen Produktionsstyrningen och den dagliga driften övertas alltmer av arbetslagens medlemmar som därmed…
3 dagar
Öppen utbildning
19 500 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Svåra medarbetar­samtal

Chefakademin

Svåra medarbetar­samtal Lär dig prata om elefanten i rummet och att bemöta emotionella reaktioner. Bli…
Öppen utbildning
1 995 SEK

Distans
Jämför

Executive Master of Finance

Chefakademin

Executive Master of Finance Många chefer har behov av djupare insikter i ekonomisk analys. Minskad…
Anpassat
Öppen utbildning
95 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Förstärk ditt ledarskap

Chefakademin

Förstärk ditt ledarskap Effektivt ledarskap börjar med en fördjupad personlig förståelse för ditt eget unika…
4 dagar
Öppen utbildning
32 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Projektledar­-programmet

Chefakademin

Projektledarprogrammet Verksamheter organiserar sig alltmer i projekt och tillfälliga team. Att leda ett projekt från…
6 dagar
Öppen utbildning
42 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Executive Master of Strategy

Chefakademin

Executive Master of Strategy När konkurrenter försöker ta marknadsandelar eller efterfrågan drastiskt förändras krävs handlingskraft…
Anpassat
Öppen utbildning
99 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Att leda utan att vara chef - 3+3 dagar

Chefakademin

Att leda utan att vara chef En chef måste du följa – en ledare vill…
6 dagar
Öppen utbildning
37 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Ledarskap för erfarna chefer

Chefakademin

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret direkt här på sidan för att boka…
6 dagar
Öppen utbildning
45 000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Management Acceleration Program

Chefakademin

Management Acceleration Program I det här programmet erhåller du en executive summary av drivkrafter och…
1-2 veckor
Öppen utbildning
65000 SEK

Stockholms län, Stockholm
Jämför

Personlig effektivitet – frigör tid och energi

Chefakademin

Personlig effektivitet – frigör tid och energi Den omåttligt populära effektivitetsexperten Petra Brask hjälper dig…
3-7 timmar
Öppen utbildning
3 995 SEK

Distans
Jämför
Visa fler utbildningar från Chefakademin


Fler utbildningar vi tror passar dig